Zelfstandig Lasser Gezocht

Lassers gezocht? Covebo is specialist in de metaaltechniek, met dagelijks meer dan 600 vakkrachten aan het werk in deze sector. Onze lassers zijn getest in ons Test- en Trainingscentrum op kennis en vaardigheden. Wij vinden op korte termijn de juiste lasser voor u; Covebo levert door heel Nederland. Direct personeel aanvragen. Bel ons: 088-1410780

Je kunt zelfstandig werken en levert vakmanschap af. Je beschikt over een KVK inschrijving en VCA. Bedrijfsprofiel. Ben jij een “ lasser ” (ZZP) en houdt je van.

Apr 13, 2021.

Voor een mooi vooruitstrevend bedrijf in de regio Twente zijn wij op zoek naar een zelfstandige constructiebankwerker lasser.

Jul 9, 2012.

zelfstandige lassers gezocht die in onderaanneming willen werken voor ons. Diverse werken zoals atelierwerk en ook op verplaatsing.

Concreet ben je verantwoordelijk voor de opvolging en de praktische uitvoering van werken op het terrein, met name: Je voert zelfstandig gespecialiseerd.

is een pluspunt Basis techniek lassen is.

Jij bent een gecertificeerd lasser met werkervaring als samensteller of lasser. Dankzij jouw ervaring kun je zelfstandig constructiedelen samenstellen,

Wij zijn op zoek naar jou Jij maakt voor onze opdrachtgevers volledig zelfstandig lasverbindingen op basis van inzicht en ervaring. Je denkt mee en draagt ideeën aan. Je rapporteert aan jouw.

Na het ontvangen van de technische tekening werkt je zelfstandig aan technische installaties. Naast zagen, slijpen en lassen installeer je ook regelmatig een.

Je hebt bij een afgeronde las opleiding (Mig/Mag) Je kan heel netjes werken vanaf tekening Je hebt (enige jaren) ervaring in het vak als lasser Je bent een teamplayer, die niet terugschrikt van.

Wij, onderzoekers van de Universiteit Utrecht, doen onderzoek naar de chroom-6 compensatieregeling en zoeken betrokkenen die wij hiervoor.

schuren of doorslijpen in de vorm van stof, of bij het.

Als lasser bouw je de producten en systemen die in eigen bedrijf worden ontwikkeld.

Afhankelijk van de omvang van een project zul je zelfstandig of in.

Vacatures Elektrode lasser. Zoeken binnen 307.000+ actuele jobs in Nederland en in het buitenland. Snel & eenvoudig. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Competitief salaris. Informatie over de werkgevers. Werk vinden: Elektrode lasser – is makkelijk!

Met zo’n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te.

De 4 Elementen begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zelfstandigheid. Janny Reitsema.

bouwvakkers, schilders, lassers tot koks – ontdekken de deelnemers binnen een vakgebied hun.

Zelfstandige Gezocht Lasser vacatures. Sorteer op: relevantie – datum. Pagina 1 van 696 vacatures. Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen. Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden. Indeed rangschikt vacatureadvertenties op basis van een combinatie.