Tig Lasser Gezocht

Ben je op zoek naar een (nieuwe) job? Moet een van je collega’s tijdelijk vervangen worden? Of is er ruimte voor een nieuwe medewerker? Bij SD Worx Staffing Solutions helpen we je graag verder!

Wilderink gaat op zoek naar een zestal gekwalificeerde TIG- en Migmag- lassers die extra nodig zijn om de klus te kunnen klaren. „We moeten eind 2022 leveren. Begin eind januari begint bij ons.

De functie. Zelfstandig samenstellen en TIG Lassen van RVS plaat- en constructiemateriaal t.b.v. machinebouw; Dit betreft een fulltime functie.

trainingdagen voor en door lassers waarbij de gebruiker centraal staat. Tijdens de dagen wil Kumoweld het volledige potentieel van de EWM lasmachines laten zien om de kennis onder gebruikers te.

Vacature inhoud: Wij zijn op zoek naar een TIG-lasser voor een optie vast regio Erpe-Mere!

Gezocht! Lassers/ werkvoorbereiders/ engineers lastechniek die voor de top gaan! In september start TSH Vakopleidingen in Emmen weer met de opleiding IWT.

even zoveel colleges en tig juristen van de gemeente. De burgemeester kwam alleen langs toen onze jongens iemand uit het kanaal hadden gered, maar niet om te kijken hoe we nu samen tot een oplossing.

Ben jij de enthousiaste TIG lasser die graag de de meest ingewikkelde (plaatwerk) constructies vanaf tekening in elkaar zet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als vooraanstaand internationaal toeleverancier met de 5 disciplines forceren, dieptrekken, flenswalsen, lassen en apparatenbouw is ORFA VISSER actief in de meest uiteenlopende branches. Belangrijke.

Heb jij al enige ervaring met RVS-TIG lassen en wil jij je als lasser verder ontwikkelen? In een team van professionals samen bouwen aan de toekomst van.

Sep 7, 2021.

Onze opdracxhtgever in Kampen is per direct opzoek naar een TIG Lasser niveau 2. Over Abeos. Abeos Uitzendbureau is ontstaan vanuit een.