Laswerk Slijpen

Bekijk het uitgebreide aanbod vacatures in Dordrecht voor slijpen op Nationale.

constructiebankwerker stelt de constructieonderdelen samen door laswerk.

Je houdt de gereedschappen in de machine in topconditie door middel van het slijpen van gereedschappen.

met specialismes zoals draaien, frezen, lassen, kanten, coaten, distributie en assembleren.

De kleinste vonk is dan voldoende voor een ontploffing. Denk bijvoorbeeld aan een mestrobot die zich aansluit om op te laden, een elektrische vliegenvanger, werkzaamheden zoals lassen of slijpen.

HARDINXVELD-GIESSENDAM Bij een onderzoek naar de aanwezigheid van onkruid op de trottoirs en aan boomvoeten in de Westwijk werden half oktober 72 verschillende soorten aang.

lasrook dat onstaat bij lassen, houtstof dat onstaat bij houtbewerking of fijnstof dat onstaat door luchtvervuiling. Juist dan moet je extra alert zijn. Als je in de stofwolken zit tijdens het stenen.

Vloermatten van Cat┬« zorgen voor meer veiligheid doordat ze een buffer en grip bieden om uitglijden en moeheid te helpen voorkomen – Vloermatten aan voor.

Daar heeft de projectleider wel een antwoord op. "Bepaalde werkzaamheden kunnen wij niet uitvoeren als de tram rijdt, zoals het lassen van de trambaan. Die werkzaamheden moeten dan in de nacht.

Heb je een kettingzaag nodig maar heb je alleen een haakse slijper liggen? Geen nood. Met een beetje creatief denken en wat vakmanschap is het zo opgelost.

U bent hier: Home – Taken – Metaalwerk – Laswerk – Gevaarlijke stoffen.

aan metaalstof (via huidcontact of inhalatie), vooral bij het slijpen.